I FOKUS

Nyheter, erbjudanden, tips och råd.

mars 3, 2021
Utställning I betraktarens öga

Kom och titta på vår Annorlunda skyltning av Maud Karlsson

oktober 30, 2020
Nattbilden

Så får du bättre mörkerseende

En synundersökning med DNEye-scanner ger den allra bästa skärpan och rätt glas för bra mörkerseende.
september 24, 2020
glasögonstylist

Höst på Rediviva

Dags för ny look? Under höstveckorna spirar inspirationen på Rediviva. Det är nu vi får hem en massa nya bågar, i år lite mer utspritt än andra år.
mars 16, 2020

Information gällande Corona

Med anledning av coronaviruset ändrar vi våra rutiner för att minimera risken för smittspridning. Vi följer noggrant rapporteringen om viruset och följer de rekommendationer som myndigheter och vårt yrkesförbund ger. Exempelvis sker desinficering med ytrengörande sprit och handsprit i långt större utsträckning än vanligt. Vi tar inte i hand och vi undviker beröring även vid ögonkontroller, allt för din och vår säkerhet. Du kan komma att bli uppringd innan din bokade tid för rådgivning innan besöket. Om du har varor att hämta här, kan vi kostnadsfritt posta hem till dig. Om du har influensaliknande symptom som hosta, feber eller känner […]
augusti 27, 2019

Rediviva Optik får kunden att se bättre med ny teknik

Centralt i Uppsala, på Drottninggatan 4 ligger Rediviva Optik, som ägs och drivs av Anki Palm och Gudrun Marklund. I år firar de jubileum, 20 år tillsammans på företaget.
maj 23, 2019

IMPRESSIONISTEN – vår skräddare för exakt tillpassning

Med hjälp av Impressionisten, ett kombinerat foto/datasystem, tar vi en bild av dig i dina nya bågar.
maj 23, 2019

Sol i sinne – ERBJUDANDE

Paketpriser på solglasögon från RODENSTOCK: Slipade solglasögon med din styrka. Enkelslipade från 1800 krProgressiva från 3600 kr
april 12, 2019

Biometrisk synkontroll

Biometrisk 3D-mätning med DNEye scanner. Utnyttja din synpotential maximalt! Nu kan du få skarpare seende i alla blickriktningar. Med vår DNEye scanner kompletterar vi den vanliga synundersökningen.
april 1, 2019

Med ambitionen att vara Uppsalas bästa optiker

Rediviva Optik ligger på Drottninggatan i centrala Uppsala. Här har vi funnits sedan 1999, då vi startade butiken med ambitionen att bli Uppsalas bästa optiker. Inte största, utan bästa!