Varför vi är bra
på det vi gör...

Några av svaren är att vi har bred kunskap och lång erfarenhet. Vi har också passion för god service och att hjälpa våra kunder hitta både rätt bågar och syn. Det vi levererar ska fungera så nära friktionsfritt det går.

När du kommer in till oss på Rediviva Optik träffar du antingen Gudrun, Anki eller Erika. Vi är legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet alla tre. Vår idé från starten för dryga 20 år sedan var att du som kund skulle möta optikern redan i dörren för att få svar och råd. Är vi i synundersökningsrummet träffar du vår optikerassistent Isabell som arbetar på lördagar och ibland på vardagar. Hon kompletterar oss väl.

”Åter till liv/pånyttfödd”
När vi tog över efter Bo Nilsson Optik AB i augusti 1999, bytte vi namn till Rediviva Optik som fritt översatt från latin betyder ”åter till liv/pånyttfödd”. Det tycker vi är roligt och hoppas att det är så du känner dig som kund när du går härifrån.

Vi ville redan då visa och sälja bågar som vi handplockade på mässor och vi ville erbjuda bästa glasen. Vi tänkte inte kompromissa med kvalitén. Vi ville ge tid och närvaro till varje kund. Så arbetar vi fortfarande.

DNEYE från Rodenstock
Skillnaden på de 20 år som gått är att vi förstås tagit till oss av ny teknik som t.ex DNEYE från Rodenstock. Den tekniken hjälper oss ta fram de allra bästa, mest individuellt anpassade glasen. Det känns fortfarande lite revolutionerande så här 5 år senare. Bågarna är som alltid utvalda av oss, varenda en av dem.

Det ska vara lätt för dig som kund att komma tillbaka när du väl behöver om så bara för att få en skruv åtdragen. Vi arbetar för att när du går från oss ska du se allt klart, känna dig nöjd och vilja säga: ”Vi ses!” .


BOKA SYNUNDERSÖKNING

I år är det speciellt! Vi firar 20 år som Rediviva.

Det firar vi men erbjudanden:

GÅ TILL ERBJUDANDE

Det är oss du träffar i butiken. Vi ses!