Erfarenhet , Inspiration & Kunskap

Tel. 018 -10 33 11

Vilka linser behöver du?

Vi kan kontaktlinser

Vi är linsexperter! Vi har koll på din ögonhälsa och hur dina linser påverkar ögonen. Att komma på kontinuerliga linskontroller är din försäkring mot ögonirritation och risk för allvarliga ögonskador. Det är viktigt att linserna sitter bra och passar dina ögon. De flesta synfel kan korrigeras med kontaktlinser. Numera finns det många olika material till kontaktlinser att välja på. Det finns linser som är bra för torra miljöer och linser som "andas" bra. Är du linsbärare då och då, kanske endagslinser passar dig bäst? Enkelt, fräscht och bekvämt. Vill du vakna och se klart direkt? Då är det "dygnetruntlinser" som gäller. Det vanligaste är fortfarande "månadslinser". Dem tar du ur varje kväll och rengör med en enkel rengöringsprocedur.

Linsboxen

I vårt abonnemangssystem Linsboxen har du tillgång till fria kontroller av dina kontaktlinser, byte av linssort och styrka, hemsändning av linser och smidigt månatligt autogiro så länge du abonnerar på linser. Priser från 145 kr/månad.

  • Är du redan abonnent på Linsboxen i en annan stad, och bor eller studerar i Uppsala, kan du flytta över ditt abonnemang till oss! Kom in, så hjälper vi dig.

  • Är du inte abonnent, välkommen att prova detta smidiga abonnemang!

  • Solglasögon med styrka

    Använder du glasögon i vanliga fall vill du förmodligen se lika bra med solglasögonen. Det går att få solglas med styrka i de flesta bågar. Extra prisvärt är solpaketet från Rodenstock. Där väljer du en båge ur Rodenstocks fina solkollektion och kan få enkelslipade eller progressiva glas till ett mycket bra pris. Enkelslipade från 1 800 kr. Progressiva från 3 600 kr.