Visste du att du kan höra till dem som blir lite mer närsynta i mörker? Det gör att du kan uppleva att den skärpa du har på dagen inte riktigt räcker till på kvällen.

Vad kan du göra för att förbättra ditt mörkerseende? Vårt förslag är att du gör en synundersökning för att ta fram optimal dags- och kvällsskärpa. Vår DNEye-scanner hjälper oss att ta fram skärpan ytterligare. Den har vi haft i sex år och som en av de första optikerna i Sverige märkte vi tidigt att den gav resultat utöver det vanliga. Många är kunderna som utbrustit att de ser kristallklart när de fått på sig sina nya glasögon med scannade glas. Med vår scanner tillpassar vi alla sorters glas, men framför allt progressiva glas för att få fram den allra bästa skärpan som går att få. Sedan väljer du i samråd med oss en glassort som passar dig och ditt synbeteende.

Bättre kontrast för bilkörning

När det gäller bilkörning är Impression ROAD ett vasst glas. Det kan många yrkeschaufförer intyga. Det glaset har en allround-design med ett filter som förbättrar kontrasten i dina nya glasögon och gör att du ser bättre i mörker. De fungerar både i trafiken och i ditt dagliga liv.

Du kan även komplettera dina nuvarande glasögon med ett par mörkerkörningsglasögon som du sätter utanpå dina egna glasögon när du är ute och kör kvällstid.

Boka din synundersökning här!