Våra bågar

Våra bågar

Vi vet att vi är ”kända” för tre saker, våra premiumglas från Rodenstock, vårt sätt att hitta lösningar OCH våra bågar. Den kombinationen är det fantastiskt roligt att arbeta med.

Vår bågfilosofi är enkel: Vi köper bara in glasögonbågar som vi själva tycker om. Det kommer inga paket från högre ort med uppmaningen Sälj dessa! Vi bestämmer själva.

Varenda båge vi tar in har vi vridit och vänt, känt på och provat. Sitter den bra, är den lätt på näsan, har den passformen, kvalitén att hålla och är den lätt att justera? Om bågen går igenom det nålsögat tittar vi på hur den ser ut.

Vi älskar våra bågar. Känslan när rätt båge hamnar på rätt näsa är obetalbar. Vi njuter varje gång. Ibland händer det att vi till och med känner saknad när en båge blir såld och försvinner från vår vägg. För vår tanke är att vi låter bågarna vara unika. Oftast säljer vi inte flera av samma sort. Vi letar efter det alldeles särskilda i varje båge för att du ska känna dig speciell och mera du i den glasögonbåge du väljer.

Snart kommer vi att ta in ett nytt märke, Anne et Valentin. Tillsammans med Mimi på Mimi Eyewear har vi tagit in en kollektion som kommer att överraska, bli till ögongodis och sitta på flera uppsalanäsor. Vi längtar redan efter våra egna bågar att bära. Följ oss på Facebook och Instagram för att ha koll på när vi får in dem i butiken.