Erfarenhet , Inspiration & Kunskap

Tel. 018 -10 33 11

Vilka glas behöver du?

Vilka synbehov har du?

Räcker vanliga enstyrkeglas för dig eller behöver du progressiva glas? Kanske behöver du ett par specialanpassade närglasögon för att se små detaljer, eller arbetsglasögon där du lätt fokuserar på olika arbetsavstånd. Sportar du? Olika sporter har olika synkrav. Kör du mycket bil? Det finns speciella kontrastglas som underlättar i trafiken. Som du märker kräver olika sysslor olika typer av specialglas när ögonen inte själva klarar av att ställa om sig. Det är inte alltid ett par glasögon eller linser räcker.

Impressionisten

Impressionisten är vår nya "skräddare". Det är ett komplext data fotosystem som vi använder för att anpassa dina progressiva glas. De blir som skräddarsydda för just dig och din båge. Du fotograferas med dina nyvalda bågar i olika synvinklar utifrån vilka vi analyserar och måttbeställer glasen från Rodenstock.

Rodenstock - vår glasleverantör

För att vara helt säker på att du får de absolut bästa glasen på marknaden samarbetar vi med Uppsalabaserade Rodenstock. Vi säljer deras mest utvecklade progressiva glas, avslappnande glas för studerande, arbetsglas, polariserande, fotokromatiska glas m.m. Det finns en hel värld av glas att välja ifrån. Vi finns där och hjälper dig välja!

Just nu